Scroll to top
  • Ünnepi nyitvatartási idő: H-K: zárva, CS-Szo: 12:00 - 21:00, V: 12:00 - 20:00 (konyha zárása)

Étlap

Levesek

Előételek

Főételek

Gyermek menük

Házi

Desszertek

Allergének

1. Glutént tartalmazó gabonafélék

2. Rákfélék és a belőlük készült termékek

3. Tojás és a belőle készült termékek

4. Hal és a belőle készült termékek

5. Földimogyoró és a belőle készült termékek

6. Szójabab és a belőle készült termékek

7. Tej és az abból készült termékek

8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek

9. Zeller és a belőle készült termékek

10. Mustár és a belőle készült termékek

11. Szezámmag és a belőle készült termékek

12. Kén-dioxid és az SO-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben

13. Csillagfürt és a belőle készült termékek

14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

A kisadag ételeket 70%-os felárral számoljuk.