Scroll to top

MÁJUS 11. – Családi muri & hátborzongató erőpróba

Ilyen se volt még, de biztosan lesz!

Mivel az idő nagyszerű, ezért arra gondoltunk, szervezünk nektek egy szigorúan belevaló családi napot, sok mozgással, sporttal, küzdelemmel, akadálypályákkal és hűsítőbbnél frissítőbb italokkal.

🤸‍♀️🤼‍♂️ A program közös bemelegítéssel és nyújtással veszi kezdetét. Ezt követően állomásokon tehetitek próbára magatokat saját testsúlyos, funkcionális kihívások hosszú során. “Spártaiskodunk” egy kicsit, homokzsákokat cipeltetünk veletek, gumiabroncs akadályokkal álljuk utatok, valamint szervezünk rope workoutot is (hajóköteles gyakorlatok, kúszó-mászó-futó feladatok). A programban részt vehetsz családostól vagy egyedül is, lényeg a mozgás, és persze, hogy jól érezzük magunkat! 👨‍👧‍👦

A Swiss Laboratory a DeLaVie gyógynövény italaival támogatja a napot és nem utolsó sorban a levegőhöz jutást. Lesz Slimbiosis – L-carnitin, zsírégető cukormentes és Kids multivitaminos ital is.

A DJ 🔊 még szervezés alatt, de egy ilyen programnak ő sem fog tudni ellentmondani, tehát lesz motiváló zenei aláfestés is!

Arra kérünk, amennyiben szívesen jönnél, klikkelj a Facebook eseményen az “Ott leszek” gombra, ha pedig csak érdeklődsz, kérjük, azt is jelezd!

www.papokborozoja.hu
www.fitlife-balatonfured.hu
www.swisslaboratory.com/hu

 

Related posts

Post a Comment